Music

J. Cole over Burna Boy: "Hij is de reïncarnatie van 2Pac"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. J. Cole over Burna Boy: "Hij is de reïncarnatie van 2Pac"

J. Cole heeft onlangs zijn bewondering voor de Nigeriaanse superster Burna Boy uitgesproken. Hij vergeleek hem namelijk met 2Pac. Deze opmerkelijke uitspraak deed hij tijdens een "diepe" studiosessie waar de twee samenwerkten aan het nieuwe album van Burna Boy, I Told Them...

"2Pac van deze generatie"

In een recente aflevering van de Rap Radar Podcast, deelde Burna Boy wat verhalen over deze unieke samenwerking. "Het was een onverwachte maar diepgaande ervaring. Ik bevond me ineens in een studio met J. Cole en een stel basketballers", vertelde de Nigeriaanse zanger.

"We spraken eerst over het leven en andere serieuze onderwerpen. Meestal ben ik terughoudend in gesprekken met mensen buiten mijn cirkel, maar dit voelde anders. Toen J. Cole mij plotseling '2Pac van deze generatie' noemde, moest ik twee keer kijken of hij het wel over mij had." Burna Boy reageerde vervolgens op de vergelijking: "Wauw, dat is best diep. Laten we muziek maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer samenwerkingen?

De compliment van J. Cole aan Burna Boy benadrukt de stijgende populariteit van Afrikaanse artiesten in de Amerikaanse muziekscene en versterkt Burna Boy's reputatie als een van de meest spraakmakende sterren van het moment. Het wachten is nu op meer samenwerkingen tussen deze twee getalenteerde artiesten. De volledige podcast is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie