Music

Releasedatum nieuw album Pop Smoke bekendgemaakt

foto: YouTube: POP SMOKE
  1. Newschevron right
  2. Releasedatum nieuw album Pop Smoke bekendgemaakt

Het team van Pop Smoke heeft de releasedatum van zijn tweede album onthuld. Met een indrukwekkende trailer wordt bekendgemaakt dat het album op 16 juli zal verschijnen.

Trailer

Het aankomende album bevat 17 tracks en is vooralsnog titelloos. Ongeveer twee maanden geleden liet de manager van Pop Smoke al weten dat er een nieuw album aan zat te komen van de rapper, die in 2020 tragisch kwam te overlijden.

"Ik heb altijd geweten dat ik iets groots zou worden", begint de trailer met een citaat van Pop Smoke uit een eerder interview. De video flitst door zijn 20-jarige leven met foto's en clips van zijn jeugd, diploma-uitreiking en rap carrière, voordat er aan het einde een datum verschijnt: 16 juli. Het album dropt vier dagen voor wat zijn 22e verjaardag zou zijn geweest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Record na record

Ook het eerste album van Pop Smoke, genaamd Shoot For The Stars Aim For The Moon, kwam uit na zijn dood. Het album behaalde enorme successen en blijft records verbreken. Zo werd dit jaar nog een Billboard-record van Eminem verbroken voor meeste weken op #1 in de 'Top Rap Albums'-lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie