Music

Fresku brengt ode aan familie met nieuwe clip 'Motion'

  1. Newschevron right
  2. Fresku brengt ode aan familie met nieuwe clip 'Motion'

Fresku maakt zich klaar voor de release van zijn aankomende album In de Lucht Part I en deelt vandaag de tweede single: Motion. Daarin komt de liefde voor zijn familie ter sprake en in de bijbehorende clip zie je de rapper genieten van een zomerse dag, omringd door zijn geliefden. "Ik shine gewoon, omdat ik tussen echte sterren loop."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfstandig

Het gaat goed met Fresku. Op Instagram schreef hij eerder deze maand: "Ik ben nooit zo zelfverzekerd geweest, terwijl de situatie al te lang onzeker is. Ik denk omdat ik weet wat mijn illusies waren en weet wat mijn realiteit is." Ook liet hij weten na twaalf jaar getekend te zijn geweest bij Top Notch verder te werken als zelfstandige artiest.

Tweeluik

Fresku legde eerder al uit dat zijn nieuwe project zal gaan over intuïtie. "Over het gevoel hebben dat er iets in de lucht hangt en niet precies weten wat eruit gaat komen. Niet weten ook of je aan het vliegen bent of aan het landen. Die twijfel, dat onzekere - daar draait dit album voor mij om", schreef hij op Instagram. Het album wordt het eerste deel van een tweeluik. "De tweede plaat zal meer gaan over het gevoel dat je aan het opstijgen bent, over overzicht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sumud

Een maand geleden deelde Fresku de eerste single van In de Lucht Part I, genaamd Sumud. Die maakte hij samen met de Palestijnse zangeres Nai Barghouti en gaat over de zorgelijke situatie in Palestina.

Ster advertentie
Ster advertentie