OMG

Koppel vernoemt kind naar internetprovider en krijgt 18 jaar gratis wifi

foto: Unsplashfoto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Koppel vernoemt kind naar internetprovider en krijgt 18 jaar gratis wifi

Droom jij er ook van om jouw toekomstige kind Ka-Pee-En of Teletwee te noemen? Nope, ik ook niet. Voor een pasgeboren baby uit Zwitserland is iets soortgelijks (helaas) wel de realiteit. De ouders van de baby vernoemden hun dochtertje namelijk naar een internetprovider. En dat deden zij niet zomaar. Dit allemaal voor 18 jaar gratis WiFi.

Twifia of Twifius

De Zwitserse internetprovider Twifi is gestart met een wel heel bijzondere actie. "Noem je kind Twifia of Twifius en je gezin zal 18 jaar lang gratis op internet surfen", zo valt er op de website te lezen. Het enige wat ouders moeten doen, is een foto uploaden van de geboorteakte en klaar.

foto: twifi.ch

'Twifia staat voor verbinding'

Twee ouders zagen deze aanbieding als een buitenkansje en maakten er gebruik van. Zij willen het geld dat zij nu besparen opzij zetten, zodat hun dochter het hopelijk gebruikt voor haar rijbewijs. "De naam Twifia staat in deze context ook voor verbinding. Een eeuwige band!", laten de blije ouders weten tegenover Kidspot. "Er zijn ergere namen op deze wereld." Tja, hopelijk denkt hun dochter er over 18 jaar ook zo over. Gelukkig voor haar, is Twifia haar derde naam.

Schaamte

Hoewel de ouders van het meisje blij zijn met de naam, schamen zij zich toch een beetje. "We willen anoniem blijven voor de mensen om ons heen, omdat we onszelf niet telkens willen verantwoorden. De beschuldiging dat we de naam van ons kind hebben verkocht, doet ons erg veel pijn."

Ster advertentie
Ster advertentie