STER Advertentie
STER Advertentie

Chris Brown neemt 24/7 iemand in huis tegen inbrekers

Chris Brown neemt 24/7 iemand in huis tegen inbrekers

Dinsdag 12 mei 2015 - 13:13 uur

|

Door:

Burç

Chris Brown gaat volgens TMZ een superhightechbeveiligingssysteem aanschaffen om ongenodigde gasten buiten de deur te houden. Zo wil de Ayo-zanger voorkomen dat inbrekers zoals Amira Ayeb inbreken en de boel vernielen.

Mrs. Brown

TMZ schrijft ook dat Chris Brown ervoor gaat zorgen dat er altijd iemand bij hem thuis aanwezig is. Zo kunnen inbrekers in ieder geval niet dagenlang zorgeloos de boel vernielen zoals Amira dat deed. Amira spoot 'Mrs. Brown' met graffiti op de auto's van Chris. Ook spoot ze 'I Love You' op zijn aanrecht en gooide ze het hele huis overhoop. Uiteindelijk lag ze in bed toen Chris binnenkwam.Onschuldig?

Amira Ayeb is aangeklaagd voor stalken, vandalisme en inbraak en beweert volgens TMZ dat ze onschuldig is. De rechter heeft inmiddels bepaald dat ze drie jaar niet in de buurt van Chris Brown mag komen. Opvallend is dat Breezy volgens de Amerikaanse showbizzsite niet zou willen dat Amira vervolgt wordt. Hij vindt dat ze hulp nodig heeft en dat een gevangenisstraf niet de oplossing is.

Zomaar een YouTube video van Amira. Lijkt ze op iemand die hulp nodig heeft?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Ook mannen worden ongewenst betast op feestjes: "Ze pakte me vol op mijn bek"

  • Nomineer je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards

  • Onderzoek naar etnisch profileren bij Belastingdienst

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Monica Geuze en Remy Bonjaski rijden over de gevaarlijke wegen van Oeganda

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.24168-chris-brown-neemt-24-7-iemand-in-huis-tegen-inbrekers"}