OMG

Bizar 50-delig verhaal van vrouw die trouwde met pathologische leugenaar gaat viraal op TikTok

foto: ReesaTeesa op TikTok
  1. Newschevron right
  2. Bizar 50-delig verhaal van vrouw die trouwde met pathologische leugenaar gaat viraal op TikTok

Een vrouw genaamd Reesa Teesa is compleet viraal gegaan op TikTok met haar 50-delige videoreeks genaamd Who TF Did I Marry? In de TikTok-serie vertelt de vrouw over haar relatie met een man die uitmondde in een ware nachtmerrie. Ze leerde hem kennen via een datingapp, kreeg een relatie met hem en trouwde zelfs. Uiteindelijk kwam ze erachter dat de man over alles, maar dan ook alles (!) had gelogen.

Reesa Teesa gaat viraal op TikTok

Reesa Teesa heeft het hele internet weten te shockeren met haar liefdesverhaal, dat ondertussen meer dan 122 miljoen views heeft behaald. De vijftig video's duren allemaal zo'n negen á tien minuten, waarin Reesa vertelt hoe ze een man, die ze de bijnaam Legion heeft gegeven, leerde kennen. Reesa begint haar eerste video met dat ze Legion in 2020 ontmoette via een datingapp en met hem begon af te spreken. Het werd al snel serieus tussen de twee en nu ze terugkijkt op hun relatie ziet ze dat ze heel veel red flags heeft gemist. In de vijftig delen vertelt ze op chronologische wijze hoe deze rode vlaggen steeds zichtbaarder werden.

Zo wilde Legion geen financiële bewijzen leveren om samen een huis te kopen en kreeg ze op een gegeven moment te maken met een miskraam, waarbij hij haar weinig steun bood. Hij kon haar bijvoorbeeld niet naar het ziekenhuis brengen, omdat hij een 'werkmeeting' had. Daarnaast vertelt de vrouw in haar video's dat Legion claimde dat hij de vicepresident van een bedrijf was en loog over hoeveel geld hij had. Dit waren niet de enige leugens die haar man verkondigde, want hij vertelde ook onwaarheden over zijn ex-vrouw en haar kinderen en deelde dat zijn voormalige stiefdochter overleden was aan covid. Volgens Reesa deed hij alsof hij belde met zijn 'werknemers', zussen en broers. Later kwam ze erachter dat deze telefoongesprekken, die voor haar neus werden gevoerd, compleet nep waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leugens

Uiteindelijk vertelt Reesa in haar video's dat ze een nieuwe baan kreeg en het burgerservicenummer van haar man nodig had voor een document. Er werd namelijk een achtergrondcheck op het stel gedaan. Toen ze echter de gegevens van haar man kreeg, merkte ze op dat zijn BSN-nummer niet overeenkwam met het nummer dat op hun huwelijksdocumenten stond. Deze vondst zorgde ervoor dat de vrouw erachter kwam wie Legion echt was. Hij had namelijk nooit in California gewoond, zoals hij zei, en werkte als een tijdelijke heftruckchauffeur in plaats van als vicepresident van een groot bedrijf.

Al deze informatie zorgde ervoor dat Reesa een scheiding indiende en Legion hun huis verliet om zijn familie in het Amerikaanse Philadelphia te bezoeken. Reesa werd toen benaderd door één van zijn nichten die Legions verhaal over de breuk erg vreemd vond klinken. Zo vertelde hij zijn familie dat Reesa vreemd was gegaan met een politieagent, die hem uit zijn huis heeft gekickt met een pistool. Reesa kwam hierna ook in contact met zijn oudere broer met wie Legion iedere ochtend zou hebben gebeld. Volgens de broer had hij alleen al twee jaar geen contact met Legion. De telefoongesprekken bleken dus nep te zijn.

Hoe eindigt het verhaal?

Een paar weken later werd Reesa benaderd door Legions tante die vroeg naar hun zoontje. Ze had namelijk te horen gekregen dat het koppel samen een kindje had gekregen. Iets wat niet waar was, aangezien Reesa een miskraam heeft gehad. In deze periode vond Reesa ook haar ex-mans oude 'werktelefoon' en kwam ze erachter dat hij alle foto's van zijn bankrekening, werkauto en oude huis via het internet had verkregen.

Het was even stil rondom Legion, maar na een tijdje begon hij Reesa lastig te vallen. Hij zei namelijk dat hij het recht had om zijn spullen op te halen. Na veel heen en weer gepraat met de politie beweert Reesa dat ze erachter is gekomen dat hij inderdaad het recht had om zijn spullen op te halen. Ook kwam ze erachter dat er een arrestatiebevel tegen hem was uitgevaardigd wegens een overtreding van een proeftijd. Dit betekende dat ze hem kon laten arresteren, wanneer hij terug zou komen. De dag dat hij terugkwam, heeft ze dan ook de politie gebeld en werd hij gearresteerd. Dit gebeurde allemaal in augustus 2021, waarna hij haar in december via haar werk en familieleden probeerde te contacteren. Reesa eindigde haar 50-delige serie met dat ze Legion vervolgens heeft bedreigd met een contactverbod. Sindsdien heeft ze niets meer van hem vernomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie