OMG

Vrouw (38) rent na BBL-operatie de kliniek uit zonder te betalen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vrouw (38) rent na BBL-operatie de kliniek uit zonder te betalen

Een vrouw in Italië heeft onlangs een hele goedkope BBL-operatie ondergaan. De reden was echter niet omdat de kliniek waarin ze de ingreep onderging zo goedkoop was. De vrouw is namelijk direct de kliniek uit gevlucht nadat de chirurg klaar was. Volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera is de 38-jarige vrouw met het verband op haar kont in een klaarstaande auto gestapt en weggegaan.

Weggerend ondanks pijn

De plastisch chirurg Maximilian Catenacci van de Montesacro-kliniek in Rome kan het opmerkelijke tafereel dat afgelopen woensdag plaatsvond nog steeds niet helemaal bevatten. Volgens hem zijn de biloperaties doorgaans erg pijnlijke ingrepen en hij had het om die reden ook niet voor mogelijk gehouden dat iemand kort na zo’n heftige operatie zo snel kon rennen. “Na het zien van de snelheid waarmee de vrouw direct na de operatie vluchtte, zou ik zeggen dat dat niet het geval is.’’ Dat terwijl chirurgen na deze ingrepen adviseren om vier dagen niet te zitten op de billen. Dit zodat de billen goed kunnen genezen.

Twintigduizend euro

De BBL-operatie die de vrouw onderging bedraagt zo’n twintigduizend euro. Die prijs is inclusief de huur van de operatiekamer, anesthesie, protheses en zorgkosten. De vrouw had een aanbetaling van duizend euro gedaan voor de ingreep die twee dagen duurde. De overige negentienduizend euro was de vrouw kennelijk niet van plan te betalen. “Deze vrouw ging snel de trap op en rende de parkeerplaats over. Het ging duidelijk heel goed met haar.” Nu is de vraag of het net zo goed gaat met haar billen nadat ze zo hard wegrende voor haar betaalverplichting.

Eerder weggerend

Catenacci kwam er al snel achter dat hij niet de enige gedupeerde was in de branche van de cosmetische verzorging. Zo is de vrouw al eerder weggelopen zonder te betalen nadat ze haar lippen liet doen. Tegen de desbetreffende chirurg zei ze dat ze “nog even haar tas uit de auto moest halen”. Catenacci heeft aangifte gedaan en ook nog een andere maatregel getroffen: “Vanaf nu zullen alle patiënten alle rekeningen minimaal 48 uur voor de geplande datum van hun operatie moeten betalen. Allemaal dankzij u.”

Ster advertentie
Ster advertentie