STER Advertentie
STER Advertentie

Zwangere Olympisch kampioene gediagnosticeerd met hersentumor

Zwangere Olympisch kampioene gediagnosticeerd met hersentumor

Maandag 5 september 2016 - 11:19 uur

|

Door:

Charissa

Lauren Holiday is nog maar 28 jaar, maar staat nu al voor een levensbedreigende situatie. De gepensioneerde voetbalster is al flink wat maanden zwanger werd in juni gediagnosticeerd met een hersentumor. Haar man en NBA-speler Jrue Holiday noemt het nieuws voor zijn groeiende familie "rampzalig".

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ramp

De point guard vertelt aan Amerikaanse media: "Natuurlijk zijn we nog steeds heel enthousiast over de geboorte van ons eerste kind, maar onze focus is nu verschoven van het krijgen van zo'n zegen naar ervoor zorgen dat zowel Lauren en het kind oké zijn." Jrue die zelf 26 is, heeft gezegd speeltijd te missen dit seizoen om te zorgen voor zijn vrouw en toekomstige baby.

Hoofdpijn

De voetbalster won twee keer een gouden Olympische medailles met het populaire Amerikaanse damesvoetbalteam. Vorig jaar ging ze met pensioen om een gezin te starten. Het leek goed te gaan met haar zwangerschap tot ze twee maanden geleden enorme hoofdpijnen kreeg. Vanwege de gezondheid van de baby moet zij op een operatie wachten tot na de bevalling.

Hoewel Laurens toestand heel naar klinkt, zijn doktoren ervan overtuigd dat ze na de operatie weer volledig zal herstellen.

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'