OMG

Amerikaanse senator gebruikt neppe Zoom-achtergrond tijdens autorijden

foto: YouTube: NowThis News
  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse senator gebruikt neppe Zoom-achtergrond tijdens autorijden

Andrew Brenner, een Amerikaanse senator uit Ohio, gebruikte deze week tijdens een Zoom-meeting een neppe achtergrond om te verbergen dat hij aan het autorijden was. Met de de virtuele achtergrond van een woonkamer wilde Brenner het laten lijken alsof hij thuis was. Doordat hij een gordel om had, hield hij echter niemand voor de gek.

Met gordel om thuis

De vergadering met senatoren uit Ohio was live te volgen. Brenner begon het gesprek in een geparkeerde auto. Nadat hij even offline was, verscheen hij weer, met op de achtergrond een thuiskantoor. Naast het feit dat Brenner duidelijk een gordel om had, verscheen er soms een stuk van de weg naast zijn hoofd en draaide hij regelmatig om te kijken of hij van baan kon wisselen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slechte timing

De timing dat dit gebeurde was ook opvallend, aangezien er in de staat Ohio net een wetsvoorstel was ingediend voor het zwaarder straffen van afgeleide automobilisten. Volgens Brenner was hij echter niet afgeleid tijdens het rijden. De senator zegt in een reactie dat zijn aandacht op de weg was en dat hij meeluisterde met de discussie. "Ik bel wel vaker tijdens het rijden. Dat zijn vaak telefoongesprekken, maar als het een videovergadering is, is mijn aandacht niet bij de video. Ik zie het als een telefoongesprek", aldus Brenner.

Ster advertentie
Ster advertentie