OMG

Man is thuiswerken zat en bouwt auto om tot kantoor

foto: Instagram @politie_someren
  1. Newschevron right
  2. Man is thuiswerken zat en bouwt auto om tot kantoor

Veel mensen zijn het thuiswerken (of thuisstuderen) na inmiddels tien maanden he-le-maal zat. Sommigen missen in hun inspiratieloze thuiskantoor gewoon hun collega's, anderen hebben vooral last van rondrennende huisgenoten of gezinsleden. Dat laatste geldt voor een man uit het Brabantse Someren. De politie trof hem aan in zijn geparkeerde auto, die hij helemaal had omgebouwd tot kantoor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geparkeerd in de bosjes

De politie plaatste een foto van de man in zijn autokantoor op Instagram en schreef erbij dat ze hem zo aantroffen in een buitengebied, half geparkeerd in de bosjes. "Wij zagen beslagen ruiten en vroegen ons oprecht af wat iemand dáár nu moest doen. Toen wij aankwamen, zwaaide het achterportier open en hadden wij zicht op een volledig ingerichte (mobiele) "thuiswerkplek".

Rust

Volgens de politie had de man simpelweg wat rust nodig. Thuis kon hij zich namelijk niet concentreren vanwege zijn kinderen. Daarom had hij zich met zijn twee beeldschermen, toetsenbord, houten tafeltje en dekentje in de auto teruggetrokken. "Tien punten voor de creativiteit!"

Ster advertentie
Ster advertentie