OMG

Naakte inbreker in bad betrapt: "Er lag ook een halve boterham op tafel"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Naakte inbreker in bad betrapt: "Er lag ook een halve boterham op tafel"

In het Vlaamse Heusen is Yucel Ozcan zich rot geschrokken toen hij een inbreker in zijn huis aantrof. De dief werd op heterdaad betrapt toen Ozcan terugkwam van een trouwfeest. "Ik vond een halve boterham op tafel en de inbreker lag naakt in mijn bad."

Halve boterham

Ozcan kwam afgelopen zaterdag thuis van een feestje. Hij zag meteen dat zijn voordeur was beschadigd, zo vertelt hij aan Nieuwsblad. "Het was iets na middernacht toen ik terugkwam van het feest. Het was aan het waaien buiten, dus dacht ik eerst dat de deur daardoor schade had opgelopen. Toen hoorde ik binnen het geluid van de televisie in de woonkamer." Dit vond de bewoner verdacht, aangezien hij zaterdag geen televisie had gekeken. "Iets later zag ik bij de salontafel schoenen liggen die niet van mij waren en zag ik op de tafel een bord, bestek en nog een halve boterham."

Naakt in bad

Ozcan wist niet meteen wat hij van de troep moest denken. Hij belde nog even naar de huurbaas om te checken of hij geen rommel had achtergelaten. "Even later hoorde ik geluid dat van de kraan boven in de badkamer kwam. Toen ik daar ging kijken, geloofde ik mijn ogen niet. Ik stond oog in oog met de inbreker die op dat moment naakt in bad lag. Ik heb toen zonder nadenken de deur van de badkamer gesloten en ben naar beneden gelopen. Ik was zo onder de indruk, dat ik volledig de kluts kwijt was."

De inbreker zag zijn kans en is door het raam van de badkamer gevlucht. "Zijn kleren op de vloer van de badkamer lagen er niet meer toen ik terug ging om te kijken. Hij is wel zonder schoenen vertrokken, want die lagen beneden aan de salontafel."

500 Turkse lira

Volgens Ozcan was de inbreker opzoek naar geld. De slaapkamer van de man was volledig overhoop gehaald en het bleek dat de dief hier 500 Turkse lira had gevonden. De politie is een onderzoek gestart, maar de naakte inbreker is nog niet aangehouden.

Ster advertentie
Ster advertentie