STER Advertentie
STER Advertentie

Viral danser Salif Gueye uit Parijs maakt indruk bij The Ellen Show

Viral danser Salif Gueye uit Parijs maakt indruk bij The Ellen Show
YouTube: The Ellen Show

Woensdag 7 november 2018 - 14:10 uur

Salif Lasource is een bekende danser uit de Parijse straten. De 22-jarige Smooth Criminal valt vooral op door zijn Michael Jackson-moves. Op zijn Instagram deelt hij regelmatig dansvideo's met zijn 1,3 miljoen volgers. Het onderstaande filmpje ging viral en werd gedeeld door media over de hele wereld.

Ellen

De video waarin de gladde MJ-moves van Salif goed te bewonderen zijn, trok ook de aandacht van Ellen DeGeneres. Deze week was hij daarom te gast bij The Ellen Show om zijn skills aan het Amerikaanse publiek te laten zien.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39615-viral-danser-salif-gueye-uit-parijs-maakt-indruk-bij-the-ellen-show"}