OMG

Dakloze man na viral transformatiefoto's herenigd met familie die dacht dat hij dood was

foto: Instagram/Padoofficial
  1. Newschevron right
  2. Dakloze man na viral transformatiefoto's herenigd met familie die dacht dat hij dood was

Een dakloze man, wiens foto's viral gingen na een bijzondere makeover, heeft zijn familie na tien jaar weer teruggevonden. De 45-jarige João Coelho Guimarães leeft al jaren op de straten van Brazilië. Zijn familie dacht al die tijd dat hij dood was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Makeover

João kreeg eerder dit jaar een makeover van een kapperszaak. Hij kwam eigenlijk de zaak binnen om alleen zijn baard te trimmen, maar de medewerkers besloten hem een complete transformatie te geven. Naast het knippen van zijn haar en het trimmen van zijn baard, gaven de barbieren hem ook wat nieuwe kleding.

Reünie

In twee uur tijd zag João er als een compleet andere man uit. De foto's van de transformatie gingen het hele internet over en bereikten ook João's familie. Zijn zus nam direct contact op met de kapperszaak.

De kapperszaak regelde vervolgens een reünie tussen João en zijn zus. Beiden waren erg ontroerd toen ze elkaar na tien jaar weer in de armen konden sluiten. Zo is te zien op de foto's van het mooie moment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dakloos

Helaas is het leven van João niet erg veranderd. Kapper Alessandro vertelt aan Bored Panda dat hij nog steeds op straat leeft: "Zijn zus wilde hem verwelkomen in haar huis, maar dat wilde hij niet. Hij zei dat hij zich vrij voelde op straat en daarom niet naar huis wilde gaan."

Ster advertentie
Ster advertentie