OMG

Twitteraars discussiëren over 'drugsdeal' op Binnenhof

foto: RTL Nieuws / Twitter
  1. Newschevron right
  2. Twitteraars discussiëren over 'drugsdeal' op Binnenhof

Op Twitter is een discussie uitgebroken over een 'drugsdeal' die live op tv zou hebben plaatsgevonden op het Binnenhof. Terwijl coronaminister Ernst Kuipers naar buiten loopt, is op de achtergrond een man te zien die op een opmerkelijke manier iets aan een andere man geeft.

'Binnen de rest afleveren'

Een groep Twitteraars is er heilig van overtuigd dat het inderdaad om een drugsdeal gaat. "Juist door dat rare onderhands aannemen valt het extra op. Zo geef je normaliter geen sleutel of iets dergelijks aan elkaar", tweet iemand. Een andere Twitteraar schrijft: "Haha, meneer is mooi in beeld. Snel doorlopen om binnen de rest van de bestellingen af te leveren." Inmiddels is zelfs de hashtag #hofleverancier in het leven geroepen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Snoepje'

Er zijn ook mensen die er niets van geloven en vinden dat er van een mug een olifant wordt gemaakt. "Ik wil het graag geloven, maar het lijkt mij dat je drugs dealen achter gesloten deuren doet en niet op het Binnenhof. De meesten zijn niet zo slim, maar zo dom zijn ze ook niet", zegt een Twitteraar. Iemand anders denkt precies te weten wat er is gebeurd. "Ik ga het wat minder spannend maken", schrijft diegene. "Man doet snoepje in de mond, geeft papiertje aan chauffeur, die moet er om lachen. Man geeft nog een tikje tegen de buik van chauffeur, zo van: dolletje. Heb ik nu jullie filmpje verpest?"

Ster advertentie
Ster advertentie