OMG

Man overlijdt na het drinken van een hele fles Jägermeister in 2 minuten

foto: Twitter: @MokupiPogisho
  1. Newschevron right
  2. Man overlijdt na het drinken van een hele fles Jägermeister in 2 minuten

Een man in Zuid-Afrika is overleden nadat hij in slechts twee minuten een hele fles Jägermeister opdronk. De man dronk de hele fles op vanwege een weddenschap waarmee hij omgerekend bijna 12 euro kon winnen, meldt The Daily Mail.

Drinkwedstrijd om 200 rand

De man ging de weddenschap aan bij een Zuid-Afrikaanse slijterij, in een winkel in het dorp Mashamba, Limpopo. Degene die het snelst een fles Jägermeister kon opdrinken, zou 200 rand winnen, wat dus omgerekend bijna 12 euro is.

De lokale bewoner dronk de literfles met 35 procent alcohol in minder dan twee minuten op. Niet veel later begon hij te wankelen en viel hij op de grond. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar de artsen niets meer voor hem konden betekenen en hij dood werd verklaard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verklaring politiewoordvoerder

De politiewoordvoerder van Limpopo, Brig Motlafela Mojapelo, maakte bekend dat agenten verder onderzoek zullen doen naar de gebeurtenis. "De politie heeft een gerechtelijk onderzoek gestart naar aanleiding van een incident met alcoholmisbruik. Het incident vond plaats bij een van de plaatselijke drankgelegenheden in Mashamba Village, waar verschillende mannen naar verluidt hebben deelgenomen aan een drinkwedstrijd."

Limpopo ging verder: "De winnaar die de hele fles Jägermeister binnen een bepaalde tijd zou kunnen consumeren, zou 200 rand contant krijgen. Een van hen zakte na het drinken onmiddellijk in elkaar. Hij werd naar de plaatselijke kliniek gebracht en bleek niet meer geholpen te kunnen worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie