OMG

Musical stilgelegd vanwege vals meezingende toeschouwers

foto: Foto ter illustratie/ANP
  1. Newschevron right
  2. Musical stilgelegd vanwege vals meezingende toeschouwers

Chaos in het theater van Manchester. Afgelopen vrijdag werd daar de musical The Bodyguard stilgelegd, omdat twee vrouwen in het publiek storend mee bleven zingen met de liedjes. De twee 'zangeressen' werden uiteindelijk door de beveiliging de zaal uitgezet.

Luid meezingen

Voordat de voorstelling begon, werd het publiek uitdrukkelijk verzocht om niet mee te zingen tijdens de voorstelling. Twee vrouwen in de zaal weigerden daar naar te luisteren. Ze zongen onder meer hard mee met de uithalen in I will always love you van Whitney Houston.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zaal verlaten

Een toeschouwer vertelt aan de Britse omroep BBC hoe de microfoon van hoofdrolspeler Melody Thornton – bekend van The Pussycatdolls – werd uitgezet. Even later ging ook het licht uit. Het publiek reageerde verontwaardigd en iedereen keek meteen naar de plek waar de twee stoorzenders zaten. Die twee weigerden in eerste instantie te vertrekken. Toen de beveiliging erbij werd gehaald, verlieten ze vol tegenzin de zaal.

Voorstelling gestaakt

De cast wilde de laatste tien minuten van de show uitspelen, maar volgens Thornton was het incident zo groot geworden dat dat niet meer mogelijk was. Ze schreef na afloop in haar Instagram Stories: ''Ik heb er hard voor gevochten, het voelt verschrikkelijk. Ik snap dat jullie geld hebben betaald en ik ben iedereen die de mensen op het podium respecteerde erg dankbaar.''

The Bodyguard is gebaseerd op de gelijknamige film met Whitney Houston en Kevin Costner uit 1992. De musical is momenteel ook in Nederland te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie