OMG

Bizarre nacht: hotelgast wordt gewekt door medewerker die aan zijn tenen zuigt

foto: Foto ter illustratie/Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Bizarre nacht: hotelgast wordt gewekt door medewerker die aan zijn tenen zuigt

Een Amerikaanse man heeft een wel heel opmerkelijke nacht achter de rug. Tijdens zijn verblijf in een hotel in de Amerikaanse staat Tennessee, ontwaakte hij uit zijn slaap door een hotelmedewerker die aan zijn tenen aan het zuigen was. De man heeft de medewerker en het hotel aangeklaagd.

Tenen zuigen

De man, Peter Brennan, was op 30 maart in het Hilton Downtown Nashville hotel in Tennessee voor een werkconferentie. Om 5 uur 's nachts schrok hij wakker doordat hij iemand aan zijn tenen voelde zuigen. Brennan sprong meteen op en begon te schreeuwen. Brennan vertelt aan Newschannel 5: ''Ik vroeg: 'wat doe je hier? Waarom ben je in mijn kamer? Wie ben je?' Ik zag dat hij een uniform met een naamplaatje droeg.'' De man kon volgens Brennan geen inhoudelijke antwoorden geven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Keycard

Brennan heeft de politie van Nashville ingeschakeld. Die begon een onderzoek en kwam erachter dat de tenenzuigende-man hotelmedewerker David Neal was. Volgens de politie had hij de keycard van Brennan gekopieerd om zo de kamer binnen te sneaken. Neal beweert dat hij de kamer inging omdat hij dacht rook te ruiken, maar andere medewerkers getuigen die geur niet te hebben geroken.

Veiligheid

De lokale manager zegt over de situatie het volgende: ''De veiligheid en beveiliging van onze gasten en teamleden is onze hoogste prioriteit.'' Ook geeft de manager aan nauw samen te werken met de politie in Nashville. Aangezien de zaak nog loopt, geeft het hotel verder geen commentaar.

Peter Brennan laat weten hij nog steeds last heeft van de situatie. ''Ik voel me nog steeds niet echt veilig in mijn eigen huis'', aldus Brennan.

Ster advertentie
Ster advertentie