OMG

4-jarige jongen bestelt voor ruim 2.000 euro aan Spongebob-ijsjes

foto: Instagram: katieschlossny
  1. Newschevron right
  2. 4-jarige jongen bestelt voor ruim 2.000 euro aan Spongebob-ijsjes

De 4-jarige Noah Bryant uit New York houdt van Spongebob-ijsjes. Op een onoplettend moment bestelde hij namelijk voor ruim 2.000 dollar aan zijn favoriete lekkernij. Zijn tante schrok zich rot toen er een bestelling van bijna duizend Spongebob-ijsjes voor haar deur werd afgeleverd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

918 ijsjes

Volgens Amerikaanse media liet Noah 51 dozen, met daarin 918 ijsjes, naar het huis van zijn tante in Brooklyn sturen. De ijsjes kostten in totaal 2.168 dollar (ongeveer 2.150 euro). De moeder van Noah schrok zich rot, omdat zij de bestelling van Amazon helemaal niet kon betalen. Amazon liet echter weten de bestelling niet terug te kunnen nemen, wat het bedrijf op veel kritiek kwam te staan, vooral omdat het jongetje lijdt aan een vorm van autisme.

Crowdfunding

Uiteindelijk werd er een crowdfundingsactie opgezet om de moeder van Noah uit de brand te helpen. Inmiddels staat de teller op meer dan 11.000 dollar (9.000 euro), wat meer dan genoeg is om de Spongebob-ijsjes te betalen. Noah's moeder zegt de rest van het bedrag in de opleiding van haar zoon te stoppen. Amazon zegt het bedrag, dat zij hebben ontvangen voor de ijsjes, te gaan doneren aan een goed doel.

Ster advertentie
Ster advertentie