OMG

Eurojackpot zoekt al maanden naar de winnaar van bijna een half miljoen

foto: Foto ter illustratie/ ANP
  1. Newschevron right
  2. Eurojackpot zoekt al maanden naar de winnaar van bijna een half miljoen

Het zou zomaar kunnen dat jij met een winnend lot van 466.255 euro rondloopt zonder het te weten. De Eurojackpot zoekt nog altijd naar de prijswinnaar die op 20 december 2022 in de Albert Heijn in Hilversum het winnende lot heeft gekocht. De gelukkige winnaar heeft zich al die tijd nog niet gemeld om het geld in ontvangst te nemen.

Meld je nu!

De lucky numbers zijn 6, 11, 26, 43 en 49 en de bonusgetallen zijn 5 en 8. Volgens de Nederlandse Loterij, de organisatie achter onder meer de Eurojackpot, zijn er elk jaar winnaars die hun winnende lot niet meteen verzilveren. De winnaar van deze loterijtrekking kan zich nog steeds melden op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk.

Anoniem

Er wordt vermoed dat de winnaar uit de buurt van Hilversum komt. ''Winnaars blijven altijd anoniem. Dat is in dit geval lastig, want wij weten niet wie de gelukkige is'', zegt een woordvoerder van de Nederlandse Loterij tegen Hart van Nederland. Eurojackpot zal de komende dagen in Hilversum de winnaar proberen op te sporen.

Ster advertentie
Ster advertentie