OMG

TikTokker denkt oogdruppels te gebruiken, blijkt secondelijm te zijn

foto: TikTok: @icyylydfoto: TikTok: @icyylyd
  1. Newschevron right
  2. TikTokker denkt oogdruppels te gebruiken, blijkt secondelijm te zijn

Als je mensen wil tegenkomen die domme shit doen, dan ben je op TikTok meestal wel op de goede plek. Een goed voorbeeld is de Amerikaanse Lydia Hartman. Zij belandde in het ziekenhuis nadat ze secondelijm aanzag voor haar oogdruppels.

Verontwaardiging

In een video die maar liefst 5,5 miljoen keer is bekeken, vertelt Lydia over het incident. "In het ziekenhuis werd een zalfje aangebracht om de lijm af te breken en op te lossen", schrijft ze. "Dat werkte niet, dus ze begonnen aan de lijm te peuteren om mijn oogleden van elkaar te scheiden." Helaas voor Lydia werkte dat ook niet, waarna doktoren met een "metalen stuk gereedschap" het oog weer open wisten te krijgen.

Lydia kon hier en daar op wat steun rekenen in de comments, maar de meeste mensen reageerden toch wat verontwaardigd. "Waarom ligt de secondelijm vlakbij je oogdruppels? Dat is de echte vraag", vraagt iemand zich af. Iemand anders schrijft: "Zoiets gebeurt toch niet als je gewoon je gezonde verstand gebruikt?" Volgens een TikTokker, die oogheelkundige beweert te zijn, is Lydia echter geen uitzonderlijk geval. "Dit gebeurt veel vaker dan velen denken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Lees wat op het flesje staat!'

In de comments legde Lydia uit dat het incident gebeurde toen ze midden in de nacht wakker werd en haar oogdruppels wilde gebruiken. Op dat moment greep ze echter naar het verkeerde flesje. "Dit is niet grappig. Lees wat er op het flesje staat voordat je iets gebruikt!", waarschuwt ze in haar caption. Na veel pijn en het gebruiken van antibiotische oogdruppels, is ze weer volledig hersteld.

Tessica Brown

Lydia is niet de eerste TikTokker die per ongeluk lijm heeft gebruikt voor iets anders dan knutselen. Zo gebruikte de Amerikaanse Tessica Brown in 2021 lijmspray in plaats van haarlak, waardoor Tessica’s haar niet meer bewoog. Uiteindelijk moest ze door een plastische chirurg geholpen worden. De chirurg had zo met Tessica te doen dat hij de ingreep van 12.500 dollar gratis uitvoerde.

Ster advertentie
Ster advertentie