OMG

Man (19) gearresteerd omdat hij eigen ontvoering fakete om werk te skippen

foto: Coolidge Police Departmentfoto: Coolidge Police Department
  1. Newschevron right
  2. Man (19) gearresteerd omdat hij eigen ontvoering fakete om werk te skippen

Heb je een keer geen zin om te werken? Dan kan je hier een lijst vinden met allerlei smoesjes die je kunt gebruiken (voor mijn manager die dit leest: geen zorgen, ik zal die lijst nooit gebruiken). Of je kunt net als de 19-jarige Brandon Soules uit het Amerikaanse Arizona je eigen ontvoering faken. Het is maar net hoe erg je je baan haat.

Twee gemaskerde mannen

Toen de politie Soules aantrof waren zijn handen achter zijn rug vastgebonden met een riem en had hij een bandana die zogenaamd in zijn mond was gepropt. Hij vertelde de agenten dat twee gemaskerde mannen hem hadden gekidnapt en hem vervolgens een klap op het hoofd gaven, waardoor hij bewusteloos raakte. Vervolgens zouden de kidnappers hem vervoerd hebben in hun auto, waarna zij hem 'dumpten' op de plek waar de politie hem aantrof.

Creatief lulverhaal

Rechercheurs startten na het verhaal van Soules een uitgebreid onderzoek, waaruit bleek dat hij een creatief lulverhaal had opgezet. Er had namelijk helemaal geen ontvoering of mishandeling plaatsgevonden. Daarom werd Soules gearresteerd vanwege een valse aangifte. Uiteindelijk gaf Soules tijdens zijn verhoor toe dat hij het verhaal had verzonnen om niet naar zijn werk te hoeven gaan. Hoe verzin je het?? 😅

foto: Coolidge Police Department

Daar sta je dan Brandon

Ster advertentie
Ster advertentie