OMG

Duits restaurant gebruikt zwemnoodles om 1,5 meter afstand te waarborgen

foto: Facebook: Cafe & Konditorei Rothe
  1. Newschevron right
  2. Duits restaurant gebruikt zwemnoodles om 1,5 meter afstand te waarborgen

Binnenkort mogen de terrassen weer open gaan, maar wel onder voorwaarde dat zij de anderhalve meter afstand tussen gasten weten te waarborgen. Hoe doe je dat? Een Duits restaurant heeft er een briljante oplossing voor!

Zwemnoodles

Cafe & Konditorei Rothe in het Duitse plaatsje Schwerin kwam met het idee zwemnoodles te gebruiken om er zeker van te zijn dat gasten voldoende afstand houden. Bij het betreden van het terras moeten gasten een hoed opzetten met daarop het voorwerp. Vervolgens kunnen ze zorgeloos genieten van hun hapje of drankje.

Positieve reacties

De post is viraal gegaan en inmiddels al 2.5 duizend keer gedeeld. In de reacties laten mensen weten het een fantastische oplossing te vinden. "Wat een goed idee. Zo zie je maar, in tijden van crisis worden mensen een stuk creatiever," schrijft Till. Ook Linda vindt het 'briljant': "Mensen, dit is toch geweldig! Laten we tenminste nog een beetje lachen met z'n allen!"

Zie jij het wel zitten om zo een drankje te doen? Het restaurant is 5,5 uur rijden vanaf Rotterdam, dus waar wacht je nog op?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie