Naar homepage
OMG

YouTuber steekt zijn Mercedes-AMG in brand omdat hij er niet blij mee is

foto: Mikhail Litvinfoto: Mikhail Litvin
  1. Newschevron right
  2. YouTuber steekt zijn Mercedes-AMG in brand omdat hij er niet blij mee is

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat doe je als je auto niet goed werkt? Dan breng je 'm naar de garage om 'm te laten fixen. Niet in het geval van de Russische YouTuber Mikhail Litvin. Uit frustratie besloot hij uiteindelijk maar zijn Mercedes-AMG GT 63S 4-deurs coupé in de fik te steken. Probleem opgelost!

Problemen met dealer

Litvin is een populaire Russische YouTuber die bijna 5 miljoen abonnees heeft. Ontzettend blij was hij toen hij zijn nieuwe bolide vorig jaar kocht. Maar die blijdschap veranderde al snel in frustratie. Zijn dikke bak had namelijk nogal last van mankementen, waardoor Litvin 'm constant naar de dealer moest brengen.

De YouTuber zou zijn auto zeker vijf keer naar de dealer hebben gebracht, maar de auto werd uiteindelijk nooit gefixt. Telkens weer verzon de dealer excuusjes om de auto niet te repareren of liet de dealer de auto van Litvin een paar weken staan zonder enige reparaties uit te voeren.

VUUR!

Uiteindelijk was Litvin er helemaal klaar mee en wat doe je dan? Juist ja: je steekt je dikke bak gewoon in de fik. Hij parkeerde de auto in een weiland, overgoot 'm met benzine en stak hem uiteindelijk in brand. "Ik heb lang nagedacht over wat ik met mijn bak moet doen na het conflict met Mercedes. Naar mijn mening is het: VUUR! Dat is alles. The end", schrijft de YouTuber in de beschrijving onder zijn video.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat een Russische YouTuber niet blij is met zijn auto en 'm op een bizarre manier loost. Zo maakte YouTuber Igor Moroz vorig jaar zijn Mercedes-AMG G63 vast aan een helikopter om 'm vervolgens vanuit de lucht naar beneden te droppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie