OMG

Man krijgt deurwaarder op bezoek nadat hij niet wilde betalen voor trio

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Man krijgt deurwaarder op bezoek nadat hij niet wilde betalen voor trio

Een man uit Alkmaar die onlangs twee sekswerkers bezocht voor een trio heeft een deurwaarder op bezoek gekregen. De man weigerde namelijk het volledige bedrag te betalen, meldt NH Nieuws.

1100 euro

De 49-jarige man genoot van een maar liefst vier uur durende trio en moest vervolgens 1100 euro aftikken. Daarvan betaalde hij maar 325 euro, waarna hij beloofde de rest een dag later te brengen. Hij liet zelfs zijn telefoon achter als borg, maar kwam uiteindelijk niet meer opdagen.

Zorgpasje in telefoonhoesje

Toen de sekswerkers raamexploitant Frans Snel inlichtten over wat er was gebeurd, besloot hij een deurwaarder in te schakelen. Die wist de klant vrij snel te vinden, aangezien hij een zorgpasje in zijn telefoonhoesje bewaarde. Op die manier kon de deurwaarder gemakkelijk de naam en het woonadres van de wanbetaler achterhalen.

Resterende bedrag teruggevorderd

Het lukte de deurwaarder uiteindelijk om het resterende bedrag bij de klant terug te vorderen. De deurwaarder kon niet inhoudelijk op de zaak ingaan, maar liet NH Nieuws wel weten dat langsgaan bij betalende seksklanten niet dagelijks voorkomt.

'Bos bloemen'

Snel was uiteindelijk blij dat de vordering was opgepakt, iets wat hij niet had verwacht. Maar volgens de deurwaarder "moet iedereen zijn recht kunnen halen". Snel liet nog weten: "De deurwaarder kan binnenkort een bos bloemen verwachten, als bedankje namens de dames. Dat deze deurwaarder het opnam voor deze sekswerkers is naar mijn mening uniek."

Ster advertentie
Ster advertentie