OMG

Indiaas koppel trouwt tijdens vlucht om coronaregels te ontlopen

foto: Twitter @DonthuRamesh/ANIfoto: Twitter @DonthuRamesh
  1. Newschevron right
  2. Indiaas koppel trouwt tijdens vlucht om coronaregels te ontlopen

Trouwen in coronatijd is voor veel mensen niet ideaal, omdat je vast zit aan een maximaal aantal bruiloftsgasten. Zo ook in de staat Tamil Nadu, in India, waar het limiet momenteel op 50 gasten staat. Het koppel Rakesh en Dakshina besloot daarom om hun bruiloft aan boord van een vliegtuig te houden. Ze boekten een vlucht en hielden een ceremonie in de lucht met meer dan 160 passagiers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de lucht

Het stel koos ervoor om elkaar het ja-woord te geven terwijl ze samen met hun familie en vrienden in een Boeing 737 over de tempel vlogen waar ze eigenlijk hadden willen trouwen. Foto's en filmpjes van de bruiloft in de lucht gaan nu rond op social media.

Geen toestemming

Het vliegveldpersoneel zegt niet op de hoogte te zijn geweest van de trouwceremonie in de lucht. Het toestel zou geboekt zijn door een reisorganisatie voor een reis ná een bruiloft. Daarnaast zouden de passagiers duidelijke instructies hebben gekregen over de coronarichtlijnen aan boord en geen toestemming hebben gekregen om wat voor soort activiteit dan ook uit te voeren. "Ondanks de herhaaldelijke verzoeken en reminders volgden de passagiers geen covid-richtlijnen op en de luchtvaartmaatschappij neemt passende maatregelen", aldus een woordvoerder tegen Indiase media.

De Indiase luchtvaartautoriteit is een onderzoek gestart en personeel van de vlucht zou op non-actief zijn gezet. Er zou ook actie ondernomen kunnen worden tegen het bruidspaar en de gasten, zo zouden ze kunnen worden verbannen van passagiersvluchten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coronasituatie India

India heeft het momenteel zwaar te verduren onder een tweede coronagolf. Al zeker 300.000 mensen zijn om het leven gekomen en ziekenhuizen en crematoria zijn overbelast.

Ster advertentie
Ster advertentie