OMG

Baby in grote boodschappentas op straat gevonden in Duitsland

foto: Polizei Braunschweig
  1. Newschevron right
  2. Baby in grote boodschappentas op straat gevonden in Duitsland

In de Duitse stad Braunschweig is een baby op straat achtergelaten in een grote boodschappentas. Een vrouw zou het kindje, een pasgeboren jongetje, afgelopen zondag op de straat voor haar huis hebben gevonden. De politie kwam gisteren met het verhaal naar buiten in de hoop degene te vinden die de baby zo heeft achtergelaten.

Babyklep

De baby lag in een laken en meerdere dekens gewikkeld in de grote tas. Hij was voor een appartementscomplex neergezet. In de tas lag ook een briefje. Hierin werd de vinder verzocht het kindje naar een zogeheten babyklep te brengen, een speciaal punt waar mensen in nood anoniem hun baby in veilige handen kunnen achterlaten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede gezondheid

De 60-jarige vrouw die de baby vond, bracht hem echter niet naar de babyklep, maar nam het kindje mee naar huis. Ze belden de hulpdiensten en die hebben zich verder over het jongetje ontfermd. Hij verkeert naar omstandigheden in goede gezondheid.

Zoektocht

De politie heeft foto's vrijgegeven van de tas en de gebruikte lakens. Ze hopen dat iemand de spullen op de foto's herkent en dat ze zo kunnen achterhalen wie het kind op straat heeft achtergelaten.

Laken

foto: Polizei Braunschweig

Laken waarin de baby was gewikkeld

Ster advertentie
Ster advertentie