FunX Rotterdam

Queen Zomercarnaval 2015 gekozen om elegantie en wauw-factor

  1. Newschevron right
  2. Queen Zomercarnaval 2015 gekozen om elegantie en wauw-factor

Aanstaande zaterdag mag Whitney van Ommeren voorop in de Zomercarnaval straatparade schitteren Zij mag dat, want de 27-jarige Alkmaarse mag zichzelf nu officieel Queen Zomercarnaval 2015 noemen. "Ze beschreven mij als elegant en vonden dat ik de wauw-factor heb."

"Ik heb er gewoon geen woorden voor. Het moment dat je jouw naam hoort, is zo geweldig", dat vertelde Whitney aan Aashna in Jouw Stad. De afgelopen weken kon er via Facebook gestemd worden op de zeven potentiele koninginnnen. De winnares, die hoort bij de groep The Shining Stars, volgt Miguelina Mota op. Dat betekent dat ze de ambassadrice van het Zomercarnaval is en naar verschillende landen mag afreizen voor nog meer carnaval!

Volg FunX vanaf RU15!
Het Zomercarnaval vindt plaats op zaterdag 25 juli en valt onder Rotterdam Unlimited. FunX is er ook bij om samen met jou op een eigen praalwagen te feesten. Net als vorig jaar staat onze mobiele studio op het Hofplein en is alles live te volgen, ook online. Hou de FunX Facebookpagina, Instagram, Twitter en Snapchat (funxfm) dus goed in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie