FunX Rotterdam

29-jarige man overleden na mishandeling in Club Blu

foto: Shutterstock/Dutchmen Photographyfoto: Shutterstock/Dutchmen Photography
  1. Newschevron right
  2. 29-jarige man overleden na mishandeling in Club Blu

In Rotterdam is een 29-jarige man overleden nadat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag in Club Blu werd mishandeld. Dat meldt de politie. Er is een 25-jarige man aangehouden die wordt verdacht van doodslag.

Doodsoorzaak

Rond 05:30 uur kreeg de politie een melding binnen van een mishandeling in Club Blu op de Prins Alexanderlaan. Toen de agenten arriveerden, moesten zij het slachtoffer reanimeren. De man is naar het ziekenhuis vervoerd en is daar overleden. De precieze doodsoorzaak is nog onduidelijk.

Onderzoek

De 25-jarige verdachte werd in de club aangehouden. Het gaat om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie doet momenteel onderzoek naar het dodelijk geweldsincident en roept op om contact op te nemen als er mensen zijn die meer informatie hebben over het incident.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geweldsincidenten

Club Blu is sinds kort weer open. Begin februari werd de uitgaansgelegenheid op last van de gemeente gesloten na meerdere geweldsincidenten. Bij het eerste incident vond er een ruzie plaats tussen een bezoeker en bewaker. Een dag later trok een bezoeker een vuurwapen in de club. Dat was overigens niet de eerste keer: in 2018 was Club Blu enkele maanden dicht na een schietpartij. In 2020 werd de club ook al eens beschoten.

Ster advertentie
Ster advertentie