Sport

Jake Paul wint met onverwachte knock-out van Tyron Woodley

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul wint met onverwachte knock-out van Tyron Woodley

Jake Paul heeft het gevecht tegen Tyron Woodley in Tampa gewonnen met een knock-out. In de zesde ronde sloeg de YouTube-ster de voormalig UFC-kampioen tegen het canvas.

Revanche

Het was de tweede keer dat Jake tegenover Tyron in de ring stond. Eerder dit jaar, in augustus, werd de 24-jarige Amerikaan nipt door de jury als winnaar uitgeroepen. Zijn 39-jarige landgenoot wilde daarom graag een revanche.

De klap in de zesde ronde kwam voor Tyron als donderslag bij heldere hemel. In de vijf ronden ervoor was het gevecht vrij tam gebleven, waardoor er uit de zaal zelfs boegeroep klonk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwaar gevecht

"Dit is het echte leven, ik beloofde al dat ik hem tot moes zou slaan", vertelde een trotse Jake na afloop tijdens het interview in de ring. "Het was een zwaar gevecht en er druppelde bloed in mijn gezicht. Maar ik wist dat die ene stoot zou komen, daar was ik de hele wedstrijd op aan het azen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tommy Fury

Het was eigenlijk de bedoeling dat Jake het zaterdag zou opnemen in Florida tegen Tommy Fury. De broer van zwaargewichtkampioen Tyson Fury haakte echter af wegens een gebroken rib en een borstontsteking. Tyron werd daarom als vervanger naar voren geschoven.

Ster advertentie
Ster advertentie