Sport

Dusan Tadic over Marc Overmars: "Ik weet niet wat er is gebeurd, het interesseert me ook niet"

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Dusan Tadic over Marc Overmars: "Ik weet niet wat er is gebeurd, het interesseert me ook niet"

Dusan Tadic staat nog altijd achter zijn goede vriend en voormalig collega Marc Overmars. Dit vertelt de Ajax-aanvoerder in een interview met NOS.

Altijd een vriend

Marc Overmars vertrok begin februari bij Ajax na het versturen van seksueel grensoverschrijdende berichten naar vrouwelijke collega's. Toch laat Tadic weten dat hij achter Overmars staat. "Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn", zegt Tadic. "Voor Ajax spelen is altijd een droom voor me geweest en door hem is die droom uitgekomen. Daarom zal hij altijd speciaal voor me zijn."

Niemand veroordelen

Op het grensoverschrijdende gedrag van Overmars wil de Servisch international niet ingaan. "Ik weet niet wat er is gebeurd. Het interesseert me ook niet. Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik wil daar niets over zeggen, omdat ik niet weet wat er gebeurd is."

Contact

Volgens Tadic maakt namelijk iedereen 'fouten'. "Het is niet aan ons anderen te veroordelen", vindt hij. Ook laat Tadic weten dat hij nog steeds contact heeft met Overmars. "Het gaat nu beter met hem. Hij heeft het even moeilijk gehad. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt."

Ster advertentie
Ster advertentie