Sport

Badr Hari toch niet met pensioen; op 9 september terug in de ring

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari toch niet met pensioen; op 9 september terug in de ring

Badr Hari keert toch weer terug in de kicboksring. Na zijn laatste partij liet hij weten een pensioen te overwegen, maar op 9 september komt de Marokkaanse vechter weer in actie. Zijn tegenstander is de Engelsman James McSweeney.

'Nog een laatste keer'

De 38-jarige Hari en zijn vier jaar oudere tegenstander komen in actie tijdens GLORY 88 in Parijs. De winnaar van het gevecht kwalificeert zich voor de GLORY Grand Prix. Op Instagram bevestigt Hari het nieuws en schrijft in de caption: "Nog een laatste keer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste gevecht

Vorig jaar oktober kwam Hari voor het laatst in actie. De Nederlandse Marokkaan verloor toen in het GelreDome van Alistair Overeem en leed zijn zevende nederlaag op rij. Na afloop vertelde Hari serieus te overwegen om te stoppen. Vervolgens was het een paar maanden stil rondom de vechter, die nu dus in september weer zijn opwachting zal maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

House of GLORY

Behalve het aankomende gevecht zal Hari ook te zien zijn in een nieuw programma op Videoland, genaamd House of GLORY. In het programma strijdt Hari tegen Rico als coach in de zoektocht naar nieuw kickbokstalent.

Ster advertentie
Ster advertentie