Sport

'Mbappé vertrekt aan het eind van dit seizoen bij PSG'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Mbappé vertrekt aan het eind van dit seizoen bij PSG'

Kylian Mbappés dagen bij Paris Saint-Germain zijn geteld. De Franse sterspeler heeft volgens diverse media deze week aangegeven bij PSG dat hij de club definitief gaat verlaten.

Transfervrij

De 25-jarige sterspeler zou momenteel aan het onderhandelen zijn met Real Madrid. Dat meldt onder andere transferexpert Fabrizio Romano. Naar verluidt vertrekt Mbappé transfervrij. Het is niet de eerste keer dat Mbappé in verband wordt gebracht met Real Madrid. De aanvaller heeft zelf vaker aangegeven dat het zijn droom is om bij de Spaanse club aan de slag te gaan.

PSG wilde het contract van Mbappé afgelopen zomer al verlengen, maar de profvoetballer wilde destijds niet onderhandelen. Daardoor werd hij aan het begin van het seizoen enkele weken buiten de selectie gehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Leugens"

Afgelopen zomer deden wederom geruchten de ronde dat Mbappé naar Real Madrid zou vertrekken. De Franse aanvaller ontkende dat echter en haalde op Twitter uit naar de Franse media die het gerucht de wereld in hielpen. "Leugens. Ik weet hoe het werkt: hoe groter de leugen, hoe meer mensen jullie bereiken", schreef hij in een tweet.

Indrukwekkende prestaties

Mbappé speelt al sinds 2018 bij Paris Saint-Germain. De vedette kwam voor 180 miljoen euro over van AS Monaco. Sindsdien is hij zes keer landskampioen geworden met PSG, wereldkampioen geworden met Frankrijk en wordt hij gezien als één van de beste voetballers van zijn generatie. In het seizoen 2018/2019 scoorde Mbappé de meeste goals in één seizoen bij PSG. In 29 duels maakte hij maar liefst 33 doelpunten.

Ster advertentie
Ster advertentie