STER Advertentie
STER Advertentie

Memphis Depay wil naar Real, Barça, PSG, Bayern, City of Chelsea

Dinsdag 29 januari 2019 - 14:09 uur

|

Door:

Burç

Memphis Depay heeft het goed naar zijn zin bij Olympique Lyon, maar hij steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Met zijn doelpunten en assists is de voetballer van het Nederlands elftal bijna wekelijks belangrijk voor de Franse club en daarom lijkt hij toe aan een nieuwe uitdaging. In een interview met Helden Magazine vertelt Memphis bij welke voetbalclubs hij graag de uitdaging aan zou willen gaan.

Voetballende ploeg

“Ik wil naar een club als Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain of Bayern München", zegt Memphis Depay in het interview. "Ik wil naar een stad die bij me past en een club die bij me past, naar een ploeg die echt wil voetballen."

Real Madrid

Wie Memphis volgt, weet dat hij met name gek is op Real Madrid. Dat durft hij ook altijd uit te spreken: "Ik praat altijd over Real Madrid, een koninklijke club. Witte shirts met goud, gruwelijk. Maar ik focus me op het nu bij Lyon en dan zien we wel waar ik terechtkom.”

Tijd voor een transfer

Memphis Depay heeft bij Olympique Lyon nog een contract tot de zomer van 2021. Dat betekent dat zijn prijs volgend jaar zomer flink gaat dalen. De aankomende zomer zou voor Olympique Lyon dus het ideale moment zijn om de aanvalsleider van Oranje te verkopen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Pakketjes bezorgen is keihard strijden: dit zijn de grootste irritaties

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Gepest jongetje (9) krijgt wereldwijde steun na viral video

  • Overlevende aanslag Hanau doet zijn verhaal

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

  • Murda en Idaly doen 'Güneş' live bij De Wereld Draait Door