Sport

Voetballer laat geslachtsdeel zien aan tegenstander bij vrije trap

foto: Win Sports TV
  1. Newschevron right
  2. Voetballer laat geslachtsdeel zien aan tegenstander bij vrije trap

De Colombiaanse voetballer Geisson Perea heeft gisteren in de wedstrijd tegen Juguares zijn geslachtsdeel aan zijn tegenstanders laten zien bij een vrije trap. Om ze af te leiden, besloot de verdediger van Santa Fe zijn broekje te laten zakken en zijn jongeheer te tonen.

Bizarre troef

Ondanks dat de scheidsrechter dichtbij Perea in de buurt stond, greep hij niet in bij de actie. Het voorval was wel duidelijk te zien op live televisie, waar de camera's op het specifieke moment gericht stonden op de Colombiaanse hoofdpersoon. Vervolgens barstte het op social media los met reacties op de bizarre troef die Perea bedacht had.

Perea voetbalt bij het Colombiaanse voetbalteam Santa Fe. De club heeft nog niet gereageerd op het voorval. Veel mensen zijn ook benieuwd naar de reactie van de Colombiaanse voetbalbond, maar ook een verklaring vanuit dat kamp laat nog op zich wachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrije trap ging er niet in

Je zult je misschien afvragen of het tonen van zijn geslachtsdeel nut heeft gehad. De vrije trap ging er in ieder geval niet in, al is het natuurlijk lastig om aan te tonen in hoeverre Perea's jongeheer daaraan heeft bijgedragen. Los van de actie van Perea zullen de fans niet graag terugdenken aan de partij tegen Juguares, aangezien ze de wedstrijd in de hoogste Colombiaanse divisie uiteindelijk met 2-1 verloren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie