STER Advertentie
STER Advertentie

UFC 239: Masvidal wint met snelste knockout ooit

Zondag 7 juli 2019 - 11:46 uur

|

Door:

Burç

De partij tussen Jorge Masvidal en Ben Askren duurde afgelopen zaterdag tijdens UFC 239 nog geen vijf seconden. Masvidal vloerde Askren direct in Las Vegas met een onverwachte knietje en zag zijn tegenstander niet meer opstaan. De vliegensvlugge knockout van de Amerikaanse vechter blijkt de snelste ooit te zijn in de UFC.

Struikelende scheids

Jorge Masvidal had na het rake knietje nog niet door dat Ben Askren compleet de weg kwijt was. Hij sloeg nog twee keer door, totdat scheidsrechter Jason Herzog ertussen kwam en de wedstrijd beëindigde. Masvidal zei achteraf tijdens een interview met Joe Rogan, dat hij hoopte dat de scheidsrechter zou struikelen, zodat hij nog even door kon slaan.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet zijn niveau

De partij mocht van Masvidal wel wat langer duren: "Ik had hem het liefst 14 minuten en 50 seconden lang geslagen, maar dat is niet gebeurd", zei de vechter. "Ik wil niet verder praten over die vent, want hij heeft gekregen wat hij verdiende. Ik ben blij dat ik hem heb gegeven wat hij verdiende, zodat de hele wereld kan zien dat hij niet op dit niveau thuishoort."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • Dit Japanse stel draagt al jaren elke dag een matchende outfit

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single