Sport

Ronaldo per direct weg bij Manchester United na vernietigend interview

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ronaldo per direct weg bij Manchester United na vernietigend interview

Cristiano Ronaldo vertrekt per direct bij Manchester United. Dat heeft de Engelse club vandaag bekendgemaakt. Ronaldo en United hebben in samenspraak besloten om uit elkaar te gaan.

"De club bedankt hem"

"De club bedankt hem voor zijn immense bijdrage gedurende twee periodes bij Old Trafford", schrijft Manchester United op haar website. Hij scoorde 145 goals in 346 wedstrijden en we wensen hem en zijn familie het beste voor de toekomst." De club meldt verder dat iedereen bij Manchester United gefocust is op het voortzetten van de progressie van het team onder Erik ten Hag. "We blijven met elkaar hard werken om sportieve successen te behalen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde voor Manchester United

In een korte verklaring zegt de Portugese sterspeler dat hij nog altijd van Manchester United houdt. "Ik hou van Manchester United en ik hou van de fans, dat zal nooit veranderen. Toch voelt het als het juiste moment om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wens het team al het succes voor de rest van het seizoen en de toekomst."

Geen goede vrienden

De relatie tussen Cristiano Ronaldo en Manchester United liep al langer erg stroef. Zo is het algemeen bekend dat Ten Hag en Ronaldo geen goede vrienden zijn. In een vernietigend interview met Piers Morgan van The Sun heeft CR7 vernietigend uitgehaald naar de Nederlandse trainer. De 37-jarige aanvaller, die in zijn carrière vijf keer de Ballon d'Or won, mist waardering van de Nederlandse trainer. "Ik heb geen respect voor hem, omdat hij mij ook niet respecteert. Als je geen respect voor mij hebt, ga ik jou nooit respecteren", aldus Ronaldo over Ten Hag.

Ster advertentie
Ster advertentie