Sport

Cristiano over het overlijden van zoontje: "Moeilijkste moment in mijn leven"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cristiano over het overlijden van zoontje: "Moeilijkste moment in mijn leven"

Cristiano Ronaldo domineert momenteel het sportnieuws nadat er meerdere snippets van een interview met Piers Morgan online zijn gedeeld. In de snippets bespreekt hij onder andere zijn lastige tijd bij Manchester United en wat hij vindt van ex-voetballer Wayne Rooney. Dat valt allemaal echter in het niet bij misschien wel het moeilijkste moment in zijn leven: het verlies van zijn zoontje.

"Moeilijkste moment in mijn leven"

In het interview met Piers Morgan vertelt een geëmotioneerde Ronaldo over dit grote verlies. "Het was waarschijnlijk het moeilijkste moment in mijn leven sinds de dood van mijn vader. Als je een kind krijgt, verwacht je dat alles vlekkeloos verloopt. Mijn vrouw en ik gingen door een moeilijke periode, omdat we gewoon niet begrepen waarom dit ons overkwam", aldus de Portugees.

"Gelukkig en verdrietig"

Angél, zoals het jongetje heette, overleed bij de geboorte op 18 april, maar zijn tweelingzusje Bella overleefde het. Ook dat vond de United-speler een moeilijke situatie. "Het is heel gek. Ik probeer het soms aan familieleden en vrienden uit te leggen, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ik me tegelijkertijd gelukkig en verdrietig voelde. Je weet op dat moment niet of het juist is om te lachen of om te huilen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interview wordt vanavond uitgezonden

Het 90 minuten durende interview van Piers Morgan met Cristiano Ronaldo wordt vanavond en morgen om 21.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op TalkTV. In eerdere delen van het interview die online zijn gedeeld liet Ronaldo zich negatief uit over Manchester United-trainer Erik ten Hag. Het is namelijk al langer duidelijk dat het niet botert tussen de twee. "Ik heb geen respect voor hem, omdat hij mij ook niet respecteert. Als je geen respect voor mij hebt, ga ik jou nooit respecteren", aldus de voetballer.

Ster advertentie
Ster advertentie