Sport

Edson Alvarez derde Ajax-speler die weigert te trainen om transfer te forceren

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Edson Alvarez derde Ajax-speler die weigert te trainen om transfer te forceren

Het is momenteel chaos bij Ajax tijdens de laatste dagen van de transferperiode. Edson Alvarez is de derde speler bij de Amsterdamse club die een transfer probeert te forceren door niet te komen opdagen.

Chelsea

Chelsea zou bij Ajax een bod van 50 miljoen euro hebben neergelegd en Alvarez zou graag de overstap willen maken. Het lijkt er echter niet op dat Ajax de Mexicaan zal verkopen, aangezien de Amsterdammers al een hoop basisspelers hebben laten gaan.

Derde speler

Om een transfer te forceren, kwam Alvarez vandaag niet opdagen op de training. Het is niet de eerste speler die een training overslaat bij Ajax. Eerder was Antony al twee weken afwezig, omdat hij naar Manchester United wilde vertrekken, wat uiteindelijk ook is gelukt. Gisteren kwam Mohammed Kudus ook niet opdagen, omdat hij naar Everton wil vertrekken.

In Nederland is de transferdeadline verstreken, waardoor Ajax geen vervangers meer kan aantrekken. In andere landen is de transferperiode nog open en dus is het de vraag of Ajax bereid is nog meer spelers te laten gaan zonder dat ze een vervanger kunnen aantrekken.

Ster advertentie
Ster advertentie