Sport

Ihattaren gearresteerd door politie, agenten doorzoeken zijn woning

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ihattaren gearresteerd door politie, agenten doorzoeken zijn woning

Mohamed Ihattaren is gisteren gearresteerd door de politie. Dat meldt de NOS. De voetballer zou in Amsterdam aangehouden zijn "na een conflict in de relationele sfeer". Het is op dit moment niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Wel hebben agenten vanochtend rond 11.30 uur zijn woning in Vleuten doorzocht.

Update 15:56

Volgens De Telegraaf is Ihattaren opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin. Dat meldt de krant op basis van bronnen dichtbij het onderzoek.

Zit momenteel vast

Ihattaren, die gisteren zijn 21e verjaardag vierde, wordt vandaag verhoord en zit momenteel vast. De politie heeft niet bevestigd dat het om de voetballer gaat, maar heeft wel laten weten dat een man uit Utrecht is aangehouden en dat zijn huis vanochtend is doorzocht.

Volgens de NOS heeft de arrestatie van Ihattaren niet te maken met eerdere incidenten. Het is namelijk niet de eerste keer dat de oud-speler van Ajax en PSV aangehouden wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere arrestatie

Ihattaren werd in november in een woning in Utrecht gearresteerd vanwege een ernstige bedreiging. Getuigen meldden aan De Telegraaf dat agenten in uniform en in burger het huis binnendrongen en Ihattaren vervolgens afvoerden. Het is niet bekend wie hij zou hebben bedreigd en waarom. De politie doet komende dagen onderzoek naar de aangifte van het slachtoffer.

Avontuur bij Ajax beëindigd

De voetballer speelde afgelopen zomer op huurbasis bij Ajax. Aan dat avontuur kwam deze winter een einde toen Ajax zijn contract besloot te ontbinden. Ihattaren zou te maken hebben gehad met bedreigingen vanuit het criminele circuit, waardoor het volgens veiligheidsexperts niet verantwoord zou zijn om hem op de club te laten komen. Even later ging een auto van Ihattaren in vlammen op.

Ster advertentie
Ster advertentie