Sport

Jack Grealish beroofd tijdens wedstrijd: "Ruim miljoen euro aan sieraden gestolen"

foto: EPA - Ali Haider
  1. Newschevron right
  2. Jack Grealish beroofd tijdens wedstrijd: "Ruim miljoen euro aan sieraden gestolen"

Er is ingebroken in het huis van Jack Grealish. De speler van Manchester City stond woensdag op het veld tegen Everton toen de inbrekers toesloegen. Tijdens de wedstrijd hebben de daders sieraden en horloges meegenomen die samen meer dan een miljoen euro waard zijn. Dit melden verschillende Engelse media.

Ingebroken

Woensdagavond is er rond 21:50 ingebroken in woning van Grealish. Ruim een half uur eerder vond de aftrap bij Everton-Manchester City plaats. De 28-jarige speler stond tijdens het duel in de basis, waarbij City de uitwedstrijd tegen Everton won met 3-1. Grealish werd meteen na de wedstrijd geïnformeerd en is daarna direct naar huis gegaan.

De familieleden en de verloofde van Grealish zijn allemaal ongedeerd gebleven. Zij waren namelijk allemaal aanwezig bij de wedstrijd tegen Everton.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Politieonderzoek

De lokale politie bevestigt dat er met politiehonden en helikopters gezocht is naar de inbrekers, maar er was geen spoor van de verdachten. "Er zijn op dit moment geen arrestaties verricht en het onderzoek loopt nog", laat de politie weten aan Engelse media.

Dit is niet de eerste keer dat voetballers het doelwit zijn van inbraken. Zo werd eerder dit jaar nog ingebroken in het huis van Grealish' ploeggenoot Kevin De Bruyne. Daarnaast was Raheem Sterling tijdens het WK in Qatar vorig jaar ook de pineut. Er vond toen een gewapende overval plaats in zijn woning, terwijl zijn vrouw en kinderen op dat moment thuis waren.

Ster advertentie
Ster advertentie