Up 2 Date

Criminelen breken in bij Pogba terwijl zijn kinderen liggen te slapen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Criminelen breken in bij Pogba terwijl zijn kinderen liggen te slapen

Manchester United-speler Paul Pogba kreeg afgelopen woensdagavond na de nederlaag tegen Atlético Madrid de schrik van zijn leven. De Fransman kreeg namelijk te horen dat er was ingebroken in zijn woning, terwijl zijn kinderen lagen te slapen.

Grootste nachtmerrie

"Afgelopen nacht werd de grootste nachtmerrie van mijn gezin werkelijkheid, nadat er bij ons was ingebroken, terwijl onze baby's lagen te slapen in hun slaapkamer", zegt Pogba in een statement op Twitter. De inbrekers zouden tegen het einde van het Champions League-duel van Manchester United tegen Atlético Madrid hebben toegeslagen en waren minder dan vijf minuten aanwezig in het huis. "Ze hebben ons beroofd van hetgeen dat waardevoller is dan alles wat we in ons huis hebben: ons gevoel van veiligheid en geborgenheid. Er is geen erger gevoel voor een vader dan niet in staat zijn om je kinderen te kunnen beschermen en ik hoop dat niemand hoeft te voelen wat ik gisteravond heb gevoeld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beloning

Volgens Pogba zou de inbraak met voorbedachte rade hebben plaatsgevonden, omdat de inbrekers geweten moeten hebben dat hij op dat moment aan het voetballen zou zijn. De 29-jarige middenvelder meldt ook dat hij een beloning heeft uitgeloofd voor iedereen die aanwijzingen heeft die zijn gezin zouden kunnen helpen om de inbrekers op te sporen.

Ster advertentie
Ster advertentie