Sport

PSV verlengt contract van gewilde middenvelder Ibrahim Sangaré

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. PSV verlengt contract van gewilde middenvelder Ibrahim Sangaré

PSV heeft het contract van de 24-jarige Ibrahim Sangaré verlengd tot medio 2027. Het goede nieuws voor de middenvelder komt een dag na de 4-1 zege op FC Emmen.

Kampioen worden

Ibrahim kwam twee jaar geleden voor negen miljoen euro over van het Franse Toulouse en tekende destijds tot 2025. Hij groeide uit tot een belangrijke kracht op het PSV-middenveld. Hoewel Ibrahim zeer geliefd is - onder andere clubs uit de Premier League toonden belangstelling in hem - besluit hij om langer bij PSV te blijven. "Sinds de eerste dag voel ik me thuis, de manier waarop ik word ontvangen en hoe de mensen met me omgaan, maakt me heel blij", laat Ibrahim weten. Ook zegt hij dat hij met PSV "kampioen wil worden en de Champions League wil halen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interessante speler

John de Jong, directeur voetbalzaken in Eindhoven, is ook blij met het langere verblijf van de Ivoriaan. "Het mag duidelijk zijn dat Ibrahim een interessante speler is voor veel clubs, daarom zijn we blij dat hij heeft gekozen om zijn contract te verlengen. We hebben met PSV de ambitie om ons ten opzichte van vorig seizoen te verbeteren en Ibrahim wil daar graag zijn bijdrage aan leveren. Daarom is het zo goed dat hij vroeg in augustus duidelijkheid geeft aan PSV."

Ster advertentie
Ster advertentie