Naar homepage
Sport

Ibrahimović onthult eerste beelden van film over zijn leven

foto: EPA / Instagram: @iamzlatanibrahimovic
  1. Newschevron right
  2. Ibrahimović onthult eerste beelden van film over zijn leven

Zlatan Ibrahimović is op 39-jarige leeftijd nog altijd actief in de voetballerij, maar is nu al een legende in de voetbalwereld. De Zweed heeft een indrukwekkende lijst aan clubs en prijzen op zijn naam staan. Binnenkort komt daar een mooie mijlpaal bij, namelijk een film over zijn leven.

Gebaseerd op boek

De film is gebaseerd op zijn autobiografisch boek Ik, Zlatan en de aanvaller heeft vandaag de eerste beelden gedeeld op zijn social media-kanalen. In de film zal te zien zijn met welke struggles Zlatan te maken had als jong jochie in een Zweedse achterstandswijk en hoe hij uiteindelijk uitgroeide tot een wereldvoetballer.

De rol van Ibrahimovic wordt vertolkt door Dominic Andersson Bajraktati en Granit Rushiti, die beiden hun acteerdebuut maken. Ibrahimović speelt zelf niet mee in de film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ajax-periode

Er is ook goed nieuws voor de Nederlandse Zlatan-fans: ook zijn periode bij Ajax komt namelijk aan bod. De film gaat op 10 september in première in Zweden. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie