Up 2 Date

Politie doet onderzoek naar ruzie waarbij Lil Wayne wapen zou hebben getrokken

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Politie doet onderzoek naar ruzie waarbij Lil Wayne wapen zou hebben getrokken

De politie van Los Angeles doet onderzoek naar een ruzie waarbij Lil Wayne een wapen zou hebben getrokken, zo meldt The Rolling Stone. De rapper kreeg het aan de stok met een van zijn eigen beveiligingsmedewerkers.

Uit de hand gelopen

Een woordvoerder van de lokale politie bevestigt aan The Rolling Stone dat ze het incident, dat bij Lil Wayne thuis plaatsvond, aan het onderzoeken zijn en dat er (vooralsnog) geen aanklacht is ingediend tegen hem. Een ruzie tussen de rapper en zijn beveiligingsmedewerker zou in de ochtend van 1 december uit de hand zijn gelopen. De beveiliger belde kort daarna de politie om het incident te melden. De politie probeerde vervolgens in contact te komen met Wayne, maar die was op dat moment niet meer aanwezig in zijn woning.

Illegaal wapenbezit

Lil Wayne moest in 2009 de gevangenis in voor het illegaal bezitten van een vuurwapen. Tien jaar later werd de rapper uit New Orleans wederom beschuldigd van hetzelfde misdrijf. Wayne zou bij een veroordeling een celstraf van tien jaar krijgen, maar Donald Trump, die toen president was, liet het uiteindelijk niet zover komen. Trump gaf hem een presidentieel pardon, waarmee de straf werd kwijtgescholden.

Ster advertentie
Ster advertentie