Up 2 Date

Voetbalmakelaar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd overleden

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Voetbalmakelaar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd overleden

Voetbalmakelaar Mino Raiola is twee dagen na de valse berichten over zijn dood alsnog overleden. Raiola is 54 jaar oud geworden.

Verklaring

Het kantoor van Raiola heeft de dood van de zaakwaarnemer bevestigd via een verklaring. "Met grote verslagenheid delen wij het overlijden van de meest zorgzame en ongelooflijke voetbalzaakwaarnemer die ooit heeft geleefd', klinkt het in de verklaring. "Mino heeft tot het einde gevochten, met dezelfde kracht die hij altijd aan de onderhandelingstafels inzette. Zoals gewoonlijk maakte hij ons trots en realiseerde hij zich dat niet."

Op donderdag kwam het bericht al naar buiten dat Raiola zou zijn overleden, maar dat werd even later ontkend. Raiola liet vervolgens zelf via Twitter weten dat hij nog in leven was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Raiola

De Italiaanse voetbalmakelaar, die onder andere de belangen behartigt van sterspelers zoals Paul Pogba, Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic, kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen. In het statement van zijn kantoor wordt verder benadrukt hoe belangrijk Raiola was voor voetballers. "Zijn missie was om voetbal een betere plaats te maken voor spelers. Die missie zullen we met dezelfde passie voortzetten."

"We willen iedereen bedanken voor de vele steun die we in deze moeilijke tijden hebben gekend. We vragen verder om respect voor de privacy van de familie en vrienden in deze tijden van rouw."

Ster advertentie
Ster advertentie