Up 2 Date

Drie verdachten in fatale mishandelingszaak Carlo (27) op Mallorca mogen naar huis

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Drie verdachten in fatale mishandelingszaak Carlo (27) op Mallorca mogen naar huis

Drie verdachten van de mishandelingen in de badplaats El Arenal op Mallorca hebben te horen gekregen dat ze naar huis mogen. De Hilversummers verschenen gisteren in de raadkamer, waarna er bepaald is dat hun voorarrest niet werd verlengd. Hoewel ze naar huis mogen blijven ze wel verdachten in de mishandelingszaak.


Volgens de rechtbank Midden-Nederland is er op dit moment te weinig bewijs om de verdachten langer in voorarrest te houden. Daarmee is het aantal verdachten dat momenteel nog vastzit weer gedaald van acht naar vijf. Afgelopen woensdag hield de politie nog twee verdachten aan, een dag nadat de zaak werd behandeld in het programma Opsporing Verzocht.

Mishandeling

De acht gearresteerde Hilversummers worden nog altijd als verdachten gezien in de zaak. In de nacht van 13 op 14 juli vonden er twee gewelddadige incidenten plaats in de badplaats El Arenal waarbij de Gooische vriendengroep andere Nederlandse vakantiegangers aanviel. Bij de tweede mishandeling kwam de 27-jarige Carlo Heuvelman om het leven. Heuvelman was nog geen dag op Mallorca toen hij werd mishandeld.

Ster advertentie
Ster advertentie