STER Advertentie
STER Advertentie

Nieuwe functie Snapchat: series kijken via de app

Nieuwe functie Snapchat: series kijken via de app
ANP

Woensdag 10 oktober 2018 - 15:56 uur

|

Door:

Kenneth

Weg met Netflix? Snap Inc. heeft vanmiddag aangekondigd dat Snapchat een hele line-up van televisieshows heeft uitgebracht die via de app te bekijken zijn. Sommigen daarvan zijn geregisseerd aan de hand van een script, maar allemaal worden ze onder de naam Snap Originals gepromoot. De series worden in de Discover-pagina vertoond. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SERIES

Endless Summer, Class of Lies en Co-Ed zijn de series die nu te zien zijn via Snapchat. Ze variëren nogal, maar als we Snap Inc. mogen geloven komen er nog negen andere series aan. Drie daarvan aan het einde van deze maand, waarvan een genaamd Good Luck Amerika. De andere zes moeten nog gemaakt worden. De series krijgen tussen de acht en twaalf afleveringen die elk zo'n vijf minuten zullen duren.

shows

Tot nu toe gaat het om drie unieke shows: een reality-, een drama- en een komedieshow. Om tussen onder andere shows en berichten van vrienden onderscheid te maken, krijgt Snapchat een nieuwe layout. 

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Eerste beelden van Netflixserie 'Fast & Furious: Spy Racers'

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39264-nieuwe-functie-snapchat-series-kijken-via-de-app"}