Up 2 Date

'Nederlandse rapper aangehouden op Mallorca op verdenking verkrachting'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Nederlandse rapper aangehouden op Mallorca op verdenking verkrachting'

Spaanse media melden dat er een Nederlandse rapper is opgepakt op Mallorca op verdenking van verkrachting. De aanhouding zou afgelopen zondag hebben plaatsgevonden. Het is niet duidelijk om welke rapper het gaat.

Meegevraagd naar hotel

Volgens de media zou de verkrachting op zaterdagavond gebeurd zijn in een hotel in Playa de Palma. De jonge vrouw, waarvan de leeftijd niet bekend is gemaakt, zou samen met een vriendin naar een optreden zijn geweest van de rapper.

Beide vrouwen gingen na de show op de foto met de artiest. Een van hen zou vervolgens meegevraagd zijn naar zijn hotel. Spaanse media melden dat ze op zijn uitnodiging inging en vervolgens verkracht werd in het hotel. De rapper werd de volgende ochtend om 07.00 uur gearresteerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekende rapper

De lokale nieuwszenders op Mallorca benadrukken dat het gaat om een bekende Nederlandse rapper, maar doen verder geen uitlatingen over wie het betreft. Ook het slachtoffer zou uit Nederland afkomstig zijn.

Hulp bij seksueel misbruik

Ben jij slachtoffer van seksueel misbruik of seksuele uitbuiting en heb je hulp nodig?

Centrum Seksueel Geweld biedt professionele hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. Ook kun je terecht bij Slachtofferhulp. Zij kunnen je emotionele ondersteuning bieden of helpen bij het doen van aangifte. Ook vind je hier een community waar je met lotgenoten kunt praten.

Ster advertentie
Ster advertentie