Up 2 Date

Ontsnapte gevangene opgepakt na drugsvondst in woning

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ontsnapte gevangene opgepakt na drugsvondst in woning

De politie deed in de nacht van zaterdag op zondag een opvallende ontdekking. Nadat ze een woning in Roermond binnenvielen vanwege een drugsvondst, troffen ze een man aan die ontsnapt was uit de gevangenis. Dat schrijft 1limburg.

Drugsvondst in Weert

De aanleiding voor de inval was een drugsvondst bij de controle van een auto in Weert. De inzittenden probeerden de agenten om de tuin te leiden door een zak vol harddrugs uit het raam van hun voertuig te gooien, maar die poging mislukte. De twee mannen zijn opgepakt en de zak met drugs in beslag genomen.

Inval woning

Na de arrestatie deed de politie een inval in een woning in Roermond. De politie kan niet precies zeggen wat de link is tussen de mannen in de auto en het huis in Roermond. "Maar het een is het gevolg van het ander", zegt een woordvoerder tegen de NOS. De eigenaar van de woning is aangehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontsnapte gevangene

In de woning trof de politie niet alleen een grote hoeveelheid harddrugs en contant geld aan, maar ook een man die was gevlucht uit de penitentiaire inrichting. Hij is opgepakt en moet zijn gevangenisstraf van meer dan een jaar verder uitzitten. De politie kan niet zeggen wanneer de man precies is ontsnapt of uit welke gevangenis. Het is ook niet bekend voor welke vergrijpen hij is veroordeeld.

Ster advertentie
Ster advertentie