Up 2 Date

Sanil B. volgens vriend 'meest betrokken' bij geweld tegen overleden Carlo

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sanil B. volgens vriend 'meest betrokken' bij geweld tegen overleden Carlo

Sanil B. wordt door een van zijn vrienden aangewezen als de persoon die het meest geweld gebruikte tegen de overleden Carlo Heuvelman. Dat meldt NU.nl op basis van berichten die zijn ingezien.

De berichten

De berichten zijn afkomstig van een 19-jarige jongen die vorig jaar op Mallorca aanwezig was bij het gevecht waarbij Heuvelman overleed. Zelf was hij niet betrokken bij het geweld, waardoor zijn telefoon pas begin augustus in beslag werd genomen. Daarop is onder meer een gesprek met zijn vader gevonden. Ook Mees T. wordt in de berichten genoemd.

'Meeste schade aangericht'

Als de vader in het gesprek vraagt of B. en T. het meeste geweld hebben gebruikt, zegt de 19-jarige man: "Ja, die hebben de zwaarste klappen uitgedeeld. En Sanil is het meest betrokken geweest bij die jongen die nu in coma ligt." Het gesprek vond plaats op 17 juli 2021, toen Heuvelman nog in coma lag. Een dag later overleed hij.

Het gesprek ging verder met de vraag of Sanil B. en Mees T. de enigen waren die geweld hadden gebruikt. "Ja, zij twee het meest. Zij hebben de meeste schade aangericht", antwoordde de 19-jarige man.

Doorslaggevend

Zowel Sanil B. als Mees T. worden vervolgd voor betrokkenheid bij de dood van Heuvelman en poging tot doodslag van een vriend van Heuvelman. De berichten kunnen doorslaggevend zijn in de zaak, waarin het nog steeds onduidelijk is wie er precies verantwoordelijk is voor de dood van Heuvelman.

Ster advertentie
Ster advertentie